Gieltie van Hanswijk

Mijn naam is Gieltie van Hanswijk, Van Hanswijk Schilderwerken. De afgelopen drie jaar schilder ik aan de weg als zelfstandig schilder. In de afgelopen 15 jaar heb ik bij diversen werkgevers de expertise en ervaring op gedaan om al uw schilder- en reparatiewerk vakkundig en verzorgd af te leveren.

Een tevreden klant, daar ben ik in mijn werk het meest trots op. Een mooi staaltje vakmanschap wat betreft binnen- of buiten schilderwerk en reparaties. Kwaliteit en een eerlijk product afleveren, is wat ik dagelijks uitdraag. Ik maak altijd gebruik van hoogwaardige producten en maak goede afspraken. Deze manier van handelen leveren mij het beste resultaat in het samenwerken met particulieren en zakelijke klanten.

Heeft u meer nodig dan alleen schilderswerkzaamheden, dan kan ik je via mijn uitgebreide netwerk gemakkelijk doorverwijzen naar diversen vakspecialisten. Zo weet je zeker dat je kwaliteit is gegarandeerd. Het leveren van kwaliteit in schilderwerken heeft ertoe geleidt dat ik kan vertrouwen op goede mond tot mond reclame. Op basis hiervan kan ik vertrouwen op goede referenties van tevreden klanten, particulier en zakelijk.