Specialist in Latex spuiten

Latex spuiten is een goed alternatief voor bijvoorbeeld behang of schilderwerk. Latex spuiten is het egaal verspreiden van verf op muren en plafonds door spuitwerk. Voordelen van latex spuiten zijn onder andere dat eventuele structuur op de muur behouden blijft en dat je verzekerd bent van een streeploos resultaat. Latex spuitwerk geeft een goede dekking wat zorgt voor een mooie professionele uitstraling.

Wat is latex spuitwerk?
Waar latex het type verf is dat gebruikt wordt bij latex spuitwerk, wil spuitwerk zeggen dat de verf onder hoge druk op de ondergrond wordt gespoten.

Goed latex spuitwerk
Goed latex spuitwerk is te onderscheiden van minder goed latex spuitwerk. Zo zijn er latex spuiters die een erg lage prijs aanbieden, maar geen kwaliteit leveren. Zij kiezen bijvoorbeeld voor het goedkoopste type latex. Een wat duurdere latex is schrob vast en hierdoor makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zonder dat de latex afgeeft. Ook ben je met goed spuitwerk verzekerd van een mooi resultaat van langere duur. Zo hoef je niet elk jaar je muren van een nieuwe laag verf te laten voorzien.

Latex spuitwerk deskundige
Latex spuiten is relatief gezien een nieuwe vorm voor het aanbrengen van verf. Vanaf het moment dat het in opkomst was, is Gieltie van Hanswijk Schilderwerken zich gaan specialiseren in het spuiten van latex. Ik heb dan ook meerdere jaren ervaring met latex spuitwerk. Ik kies er bewust niet voor om de goedkoopste latex type te gebruiken, aangezien dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Je bent met een goedkopere type latex uiteindelijk duurder uit, omdat het ervoor zorgt dat je sneller je muur weer eens over moet laten doen. Kies daarom voor een ervaren latex spuiter die jou kwaliteit kan garanderen.