Specialist in Buitenschilderwerk

Het doen van buitenschilderwerk, zoals het schilderen van je huis vergt vaak enorm veel tijd en kennis. Naast kennis zijn ervaring en de juiste gereedschappen ook heel handig. Je tijd is kostbaar en veel beter te besteden aan zaken als je gezin en ander leuke vrijetijdszaken. Een vakman in huren is daarom de oplossing, Gieltie van Hanswijk Schilderwerken neemt graag het buitenschilderwerk van jou uit handen.

Buitenschilderwerkzaamheden
Gieltie van Hanswijk Schilderwerken doet ook buitenschilderwerkzaamheden als houtherstel van je kozijnen, het schilderen van deuren en ramen en alle overige schilderwerkzaamheden in de regio van Gouda

De voorbewerking van het buitenschilderwerk wordt vaak onderschat, terwijl dit essentieel is om de duurzaamheid van het schilderwerk te garanderen. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken heeft de expertise om de ondergrond vakkundig te bewerken, hierdoor zal het resultaat uitstekend zijn.

Gieltie van Hanswijk Schilderwerken werkt met kwaliteitsproducten van onder anderen Sigma Coatings, Sikkens, SPS, Trimetal, Progold en Tollens.