Specialist in Binnenschilderwerk

Eens in de zoveel tijd is het weer zover, het binnenschilderwerk van je woning verdiend een opknapbeurt. Je wilt simpelweg je interieur een verfrissende uitstraling geven, of er treden signalen op die aangeven dat je binnenschilderwerk aan vervanging toe is. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken geeft graag uitvoering aan jouw wensen.

Binnenschilderwerkzaamheden
Alle werkzaamheden worden met de grote zorg en netheid uitgevoerd. Het schilderwerk is immers binnen in je woning. Zo wordt alles afgedekt en dagelijks opgeruimd met behulp van alle nodige professionele apparatuur.

Gieltie van Hanswijk Schilderwerken is rijk aan ervaring en beschikt over de benodigde kennis en gereedschappen om je binnenschilderwerk een nieuw leven in te blazen waar je van kan genieten. Je huis zal door het vernieuwde binnenschilderwerk in waarde en aanzien stijgen. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken neemt graag al je wanden, plafonds, kozijnen en deuren onderhanden.

Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten van onder anderen Sigma Coatings, Sikkens, SPS, Trimetal, Progold en Tollens.